JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Tutorials

Docenten zijn dagelijks bezig om de eigen onderwijspraktijk te verbeteren. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor interactie tijdens een online les? Of hoe kan je gamification toepassen? Wij willen dit proces graag begeleiden door tutorials aan te bieden. Dit kunnen video’s zijn over de werking van bepaalde software, maar ook over de digitale didactiek. Hoe kom je tot bepaalde keuzes? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Door het proces in beeld te brengen, willen wij andere docenten stimuleren. Welke video is jouw favoriet?

Microsoft | Tutorials

Handige Microsoft tutorials met tips. In deze video’s geven docenten antwoord op vragen als: Hoe werk je in breakout rooms? Of hoe geef ik les op afstand? Er komen verschillende tips voor handig gebruik voorbij.

Edutools | Instructievideo’s

De werking van een educatieve tool verschilt, wij laten je graag zien welke toepassingen mogelijk zijn. De ene tool maakt het bijvoorbeeld nog makkelijk om te werken aan flipping the classroom, de andere tool is handig om online samenwerken te bevorden.

Mbo Mediawijs tips!

Soms tref je een collega die terloops iets opmerkt. Het lijkt iets kleins, maar achteraf blijkt het zeer waardevol. Kan je er een werkproces mee inkorten of wist je opeens het antwoord op een vraag die al een lange tijd op de achtergrond speelt? De docenten van Mbo Mediawijs delen in deze video’s hun gouden tips met jou!

Eduvideo’s

Wat is blended learning precies en hoe kan je het inzetten in jouw onderwijspraktijk? In deze videoserie doen wij een handreiking door literatuur en modellen uit te leggen en praktische tips te geven voor in jouw les.