JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Quizlet, Kahoot, Mentimeter, wat past bij jouw les?

Quizlet, Kahoot, Mentimeter, wat past bij jouw les?

In deze video vertellen twee docenten van het HMC, Marije van der Windt en Cora van Wittmarschen, over edutools die zij gebruiken in hun lessen. Quizlet, Kahoot en Mentimeter worden in dit mini-college alle drie toegelicht.

In deze video vertellen twee docenten van het HMC, Marije van der Windt en Cora van Wittmarschen, over edutools die zij gebruiken in hun lessen. Quizlet, Kahoot en Mentimeter worden in dit mini-college alle drie toegelicht, waardoor jij aan het einde voor jezelf kunt kiezen welke tool jij het best kunt inzetten in jouw klas.

Marije laat allereerst zien hoe zij haar studenten voorbereidt op een kennistoets met behulp van Quizlet. Door gebruik te maken van kaarten oefent ze in de klas met Quizlet, maar geeft studenten ook de opdracht om zelf te oefenen. Daarna laat Marije zien hoe ze met een betaald account Kahoot gebruikt. Ze kan zowel haar PowerPoint met instructie als quizvragen inzetten en dat voor een groep van 75 studenten. Tot slot laat Cora zien hoe zij Mentimeter gebruikt om ook de combinatie van instructie en quiz aan te bieden. Welke tool werkt voor jou het best?

Dit is een product van het Practoraat Mediawijsheid. Onze video's vallen onder de Creative commons licentie

Recent Posts
Mini-college video instructievideo