JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Learnbeat

LessonUp biedt mogelijkheden om je (online) lessen interactief te maken, slides te ontwerpen en te presenteren.

Wat is het?

Learbeat is een digitale leeromgeving ontworpen om docenten te helpen bij het aanbieden van studiemateriaal en volgen/ verbeteren van de leerprestaties van studenten.

Wat kan ik ermee?

Learnbeat is een digitale leeromgeving waarin je lesmateriaal kunt ontwikkelen en aanbieden, bestaande lessen kunt verrijken met bijvoorbeeld video’s, voortgang van studenten kunt monitoren en studiedata kunt analyseren.

Hoe werkt het?

Docenten kunnen lesmateriaal en opdrachten aanmaken of bestaande materialen aanpassen en deze toewijzen aan specifieke studenten of groepen. Het platform verzamelt continu data over de prestaties van studenten en presenteert dit in overzichtelijke rapportages en dashboards. Studenten krijgen toegang tot interactieve oefeningen en ontvangen direct feedback, wat hen helpt om sneller en effectiever te leren.

Tips

Verrijk je lessen met video’s, quizzen en interactieve oefeningen om de betrokkenheid van studenten te vergroten.

AVG-proof*

Om deze tool te gebruiken moeten docenten en studenten een account aanmaken op Learnbeat en persoonsgegevens invullen. Als je Learnbeat wilt gebruiken is het advies een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

*NB: bij de educatieve tools is er gekeken in hoeverre je als organisator of deelnemer persoonsgegevens moet invoeren om de tool te gebruiken. Daarnaast is uitgezocht welke data er wordt verzameld en wat daarmee wordt gedaan. Wij adviseren te allen tijde om de richtlijnen van de eigen school te volgen, vraag bij twijfel advies aan de functionaris gegevensbeschermer.

Dit is een product van het Practoraat Mediawijsheid. Onze video's vallen onder de Creative commons licentie