JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

(v)MBO Mediawijs – 7 februari 2019

Het is al even geleden dat we (v)mbo Mediawijs hebben georganiseerd hebben. Over en tijdens het event is veel geschreven, getweet, gefotografeerd en gefilmd. Zonde om dat niet met jullie te delen.

(v)MBO Mediawijs – 7 februari 2019

mbomediawijs.nl - 21 maart 2019

Het is al even geleden dat we (v)mbo Mediawijs hebben georganiseerd hebben, maar bij ons staat het event nog fris in het geheugen. Over en tijdens het event is veel geschreven, getweet, gefotografeerd en gefilmd. Zonde om dat niet met jullie te delen, zeker als je het event wellicht gemist heb.

Tijdens (v)Mbo Mediawijs kon je alles leren over mediawijsheid in de klas, de inzet van digitale didactiek en je werd je bijgepraat over de meest actuele ontwikkelingen. Wij weten zeker dat de deelnemers aan het eind van de middag vol nieuwe inzichten naar huis zijn gegaan. Hoe helpen digitools je met differentiëren? Hoe kan je als docent een game- of sociale mediaverslaving herkennen en bespreekbaar maken? En hoe maak je de mobiele telefoon een gewenst object in de klas?

De keynote spreker was Mark Deuze nam ons tijdens de docentenconferentie mee in de wereld van: Mediawijsheid, digitale geletterdheid en ons leven in media. Zijn betoog over valkuilen en essentiële bouwstenen van mediawijsheid is hier terug te lezen. Gershwin Bonevacia, verraste ons met een interessante spoken word. Wat de deelnemer van de conferentie vond? Fifi Schwarz schreef er een uitgebreide blog over.

mbomediawijs.nl

Verder lezen