JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Quizlet

Een handige tool om studenten spelenderwijs te laten leren!

Wat is het?

Het is een tool waarmee je spelenderwijs kunt overhoren en toetsen. Ook leent het zich voor de student om zelf mee te studeren. 

Wat kan ik ermee?

Het is een tool om studenten zelfstandig te laten studeren. De tool kan daarnaast gebruikt worden om spelenderwijs stof te overhoren en studenten te laten samenwerken.

Hoe werkt het?

Met een gratis account kun je verschillende studiesets aanmaken en deze delen met je studenten zodat zij het kunnen gebruiken om te studeren. Ook kun je er een quiz mee lanceren die samenwerking vereist.  

Tips

Bij het betaalde account kun je verschillende klassen aanmaken en zo beter overzien wat de studenten hebben gedaan.

AVG-proof*

Ja en nee, De quizlet live optie kan bereikt worden met een code en is avg proof, om als student de studieset te gebruiken om te leren moeten ze wel een account aanmaken. 

*NB: bij de educatieve tools is er gekeken in hoeverre je als organisator of deelnemer persoonsgegevens moet invoeren om de tool te gebruiken. Daarnaast is uitgezocht welke data er wordt verzameld en wat daarmee wordt gedaan. Wij adviseren te allen tijde om de richtlijnen van de eigen school te volgen, vraag bij twijfel advies aan de functionaris gegevensbeschermer.

Dit is een product van het Practoraat Mediawijsheid. Onze video's vallen onder de Creative commons licentie