JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

10 minute mail

10 minute mail is een website waar je een nieuw tijdelijk e-mailadres kunt aanmaken.

Wat is het?

www.10minutemail.com is een website waar je een nieuw mailadres kunt aanmaken. Wanneer je je wilt aanmelden voor een nieuwsbrief of bij het gebruik van een bepaalde digitool een mailadres wilt opgeven maar je wilt na aanmelding liever geen mails ontvangen, kun je een mailadres gebruiken die wordt gegenereerd door 10minutemail. Dit mailadres is 10 minuten geldig.

Hoe werkt het?

Je gaat naar www.10minutemail.com. Hier kun je het zichtbare mailadres kopiëren en gebruiken voor de site die je voor ogen hebt. Het mailadres is na 10 minuten verlopen. Je kunt hem verlengen. Maar uiteindelijk zal het mailadres verdwijnen. Gebruik een mailadres van 10minutemail dan ook niet wanneer je je aanmeldt voor een site waar je een persoonlijk account voor moet aanmaken en waar je meerdere malen bij moet inloggen

 Wat kan ik ermee?

Je kunt deze site gebruiken wanneer je je wilt aanmelden voor een bepaalde nieuwsbrief, maar wanneer je geen spammail wilt ontvangen of wanneer je een bepaalde site of tool wilt testen. Je kunt deze sites gebruiken voor alle tools en sites waar jij je voor moet aanmelden maar waar je vervolgens niet nog een keer hoeft in te loggen. Besef wel goed dat dit mailadres na 10 minuten niet meer geldig is, dus dat je het adres na deze tijd niet meer kunt gebruiken.

Waarom zou ik het gebruiken

–       Snel in gebruik
–       Anoniem
–       Voorkomt spam in persoonlijke mailbox

Tips

Verleng het mailadres via www.10minutemail.com wanneer 10 minuten voor jou te kort zijn.

Avg proof

Ja. Het enige wat je doet, is het mailadres van de pagina kopiëren. Je kunt gebruik maken van deze site zonder een account te hoeven aanmaken.