JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Week van de Mediawijsheid – 2018

‘Heb jij het onder de duim?’. Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Week van de Mediawijsheid – 2018

Renske - 16 november 2018

Van 16 tot en met 23 november vindt de Week van de Mediawijsheid 2018 plaats. Het thema luidt: ‘Heb jij het onder de duim?’. Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt of op zoek naar een nieuwe date? Je duim regelt het allemaal.

Bij ons is het altijd mediawijsheid week maar we laten uiteraard deze week extra van ons horen. We geven workshops, onze eerste vlog met Menno van het ROC van Amsterdam wordt gepubliceerd en onze studenten vertellen hun ervaring over deelname aan de BNNVARA Nationale Mediawijsheid Test 2018. Wil jij ook jouw mediawijsheid kennis testen? We organiseren op dinsdag 20 november de ‘ Ben jij wel helemaal mediawijs quiz?! ‘ op Instagram stories.

Renske

Verder lezen