JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Vacature: (junior) Onderwijskundige | Practoraat Mediawijsheid

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende onderwijskundige, die de docenten binnen het Practoraat Mediawijsheid ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling in digitale didactiek.

Vacature: (junior) Onderwijskundige | Practoraat Mediawijsheid

mbo mediawijs - 1 december 2022

Salaris max. € 4.146 | 0,6 fte | mbo | Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende onderwijskundige, die de docenten binnen het Practoraat Mediawijsheid ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling in digitale didactiek.

Past deze rol bij jou?
Jij bent een echte teamspeler. Met jouw sociale vaardigheden draag je succesvol bij aan de ontwikkeling van een structurele, brede aanpak voor professionalisering van docenten rondom mediawijsheid. Je bent medeverantwoordelijk voor de producten, zoals lesbrieven, video’s en onderzoeksverslagen, die worden gepubliceerd via www.mbomediawijs.nl en de sociale mediakanalen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën om de docentprofessionalisering te stimuleren. Daarnaast ondersteun je het team van onderwijskundigen in administratieve taken.

Prima salaris, eindejaarsuitkering, veel vakantie, fijne werk-privé balans en meer!
Dit is een veelzijdige en uitdagende baan in een inspirerende en stimulerende omgeving, waarin jij de ruimte krijgt om je creativiteit en kwaliteiten te laten zien. We dagen ook jou uit om aan je eigen professionaliteit en loopbaan te blijven werken, wat we ondersteunen met opleidingsmogelijkheden. Daarbovenop kun je rekenen op een:

– Bruto maandsalaris tot € 4.146,- (schaal 9 conform CAO/MBO) bij een functieomvang van 100%;
– Eindejaarsuitkering van 8,33%;
– Interessante pensioenvoorziening bij het ABP;
– Royale vakantieregeling;
– Reisvergoeding woon-werkverkeer;
– Bijdrage in de ziektekosten.

Het betreft een dienstverband van 0.6 fte, per direct tot en met 31 december 2023, waarvan woensdag een vereiste werkdag is en de andere werkdagen flexibel zijn. Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO/MBO kun je downloaden via www.mboraad.nl/publicaties.

Werkzaamheden
Een team van onderwijskundigen begeleidt wekelijks het leerproces van docenten. Jij faciliteert dit proces door formats te ontwikkelen, opgeleverd materiaal kritisch na te lopen en ervoor te zorgen dat bijeenkomsten goed zijn voorbereid. Vanuit je kennis over docentprofessionalisering weet je in te spelen op vraagstukken over effectief leren en didactiek. Je maakt in deze functie deel uit van het kernteam van het Practoraat Mediawijsheid. Binnen dit team is er wekelijks afstemming over resultaten en nieuw op te pakken werkzaamheden.

Functie-eisen
Als onderwijskundige ben je in het bezit van een hbo-/wo-diploma Onderwijskunde/Pedagogiek of andere relevante opleiding. Je bent interpersoonlijk, pedagogisch-didactisch competent en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ook ben je goed in het plannen en organiseren van diverse activiteiten binnen diverse onderwijsinstellingen. Je bent gestructureerd en gericht op kwaliteit, resultaat en innovatie.

Solliciteren
Upload jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton vóór 15 december 2022. De eerste sollicitatieronde vindt plaats op maandag 19 december 2022. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Miriam van der Meiden, onderwijskundige Practoraat Mediawijsheid, via m.vandermeiden@ma-web.nl.

Practoraat Mediawijsheid & Mediacollege Amsterdam (Ma)
Het Practoraat Mediawijsheid is een samenwerkingsverband tussen Ma, Hout- en Meubileringscollege, ROC TOP, en ROC van Amsterdam. Het team bestaat uit een mix van docenten, onderwijskundige(n) en een practor die zich bezighouden met innovatie in het mbo. Centraal staat de integratie van mediawijsheid in het curriculum en professionalisering van docenten over mediawijsheid in de didactiek. De werklocatie is bij Ma, Contactweg 36, in Amsterdam.

Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is dé innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche in Nederland. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan zo’n 3000 leerlingen en studenten. Ma is op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige projectleider, die zorgt voor de dagelijkse coördinatie en aansturing van het Practoraat Mediawijsheid.

mbo mediawijs

Verder lezen